Σχετικά με εμάς2018-02-10T16:54:48+00:00

Σχετικά με εμάς

Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου», κλείνοντας είκοσι χρόνια λειτουργίας, αλλάζει σελίδα. Ανανεωμένη, με πλούσια ύλη και ρεπορτάζ, θα καλύπτει το σύνολο της τοπικής επικαιρότητας (Ναυπακτία, Αιτ/νία, Δωρίδα, Φωκίδα), και όχι μόνο, αναδεικνύοντας με αντικειμενικότητα τα γεγονότα, αλλά και φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Κύρια στόχευση της νέας ιδιοκτησίας είναι η υπηρέτηση του κοινού συμφέροντας. Η Ναυπακτία, και η ευρύτερη περιοχή, για τα επόμενα χρόνια έχει την ευκαιρία να κάνει το «βήμα παραπάνω», αρκεί να εκμεταλλευτεί όλα τα διαθέσιμα «όπλα» της. Η ανάδειξή τους για την εφημερίδα μας είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη, γι’ αυτό και θέτει αυτόν στην επίτευξη του συγκεκριμένο στόχου.

Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου», όμως, παράλληλα με τα παραπάνω, έρχεται να καταθέσει και μία νέα πρόταση εμπορικής ανάπτυξης, η οποία θα εξασφαλίσει την υγιή και καθαρή βιωσιμότητάς της. Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά τη σύνδεση του προϊόντος της με την τοπική αγορά- οικονομία. Η εποχή που διανύουμε επιβάλει την εξεύρεση νέων καινοτόμων προτάσεων, η εφαρμογή και η ανάπτυξη των οποίων θα αποβεί προς όφελος όλων των πλευρών. Τα όσα έχουν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, στο πλαίσιο λειτουργίας του τοπικού τύπου αποτελούν τομή στα έως σήμερα δεδομένα του.

Η εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου» θα περάσει και πάλι από τα χέρια όλων, και στο πλαίσιο επίτευξης αυτού του στόχου το εμπορικό τμήμα έχει σχεδιάσει μία σειρά παρεμβάσεων. Έχοντας κατηγοριοποιήσει τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητες της τοπικής οικονομίας, δημιούργησε μία σειρά από επιλογές διαφήμισης- προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Μία νέα καινοτόμα για τα δεδομένα του τοπικού τύπου ενδεικτική πρόταση αποτελεί η κυκλοφορία των εμπορικών θεματικών ενθέτων, τα οποία θα φιλοξενούνται ανά περιοδικά διαστήματα (ένα – ενάμιση μήνα). Τα τεύχη μάλιστα όπου θα περιλαμβάνουν εμπορικό ένθετο, εκτός των πωλήσεων και των συνδρομών, θα διανέμονται δωρεάν στην αγορά της Ναυπάκτου (καφέ- εμπορικά καταστήματα) σε εκατοντάδες αντίτυπα.

Πεποίθησή μας είναι πως ο στρατηγικός σχεδιασμός της εφημερίδας, σε συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες της πόλης, θα αλλάξει τα έως σήμερα δεδομένα στο κεφάλαιο της διαφήμισης, προς όφελος όλων. Με δεδομένα τα παραπάνω σας καλούμε να εξετάσετε τις εμπορικές μας προτάσεις συνεργασίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση- διευκρίνιση.

Ο Eκδότης  Κωνσταντίνος Κακούρας                                           

 O Διευθυντής  Βαγγέλης Καρανικόλας 

«Η εφημερίδα Εμπρός Ναυπάκτου, λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων κυκλοφορίας, αλλάζει σελίδα.
Με το βλέμμα στις απαιτήσεις της νέας εποχής, αλλά και με βασικό άξονα την αντικειμενική -αλλά και ειλικρινή- ενημέρωση των πολιτών, είναι και πάλι στα χέρια των αναγνωστών της.»